Logga in   |  Skapa konto  
Varukorg  (0)
Billiga Adidas Superstar
FÅLLA ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Återgång politik: Vi ska fixa det, Fast

Placera en återgång

Vi vill att du älskar skor, strumpor, väskor eller andra objekt som du beställt från platsen! Om du inte är nöjd med din beställning av någon anledning, kan du returnera dina varor för refund.We acceptera retur av oanvända varor * i upp till 90 dagar från den dag ordern levererades. Vi föreslår försöker på skor inomhus för att se till att de passar och är enligt dina önskemål innan du använder dem utanför.

Om du upplever några defekter i utförande, kommer vi gärna ersätta produkten - inga frågor. Vi är stolta över att ge dig de bästa kvalitetsprodukter och vi står bakom dem 100%. Vänligen kontakta kundtjänst för byte av en defekt produkt.

Poster markerade som Final Sale är inte berättigade att återlämnas.

Din avkastning alternativ beror på hur du köpte produkten.

LÄMNA TILLBAKA

Returer - kontinentala USA

Kunder i kontinentala USA är berättigade till fri returfrakten. Vi ger dig en förbetald UPS-etiketten för att göra navigeringen på ett kick. För att slutföra din retur:

Logga in på ditt konto. Har du inget konto? Se Returer - kontinentala USA

Klicka på "Order" på vänster sida.

För att se vart och ett av paketen levererade genom att klicka på ordernumret.

Lokalisera försändelsen innehåller det objekt du vill gå tillbaka och klicka sedan på "Return produkt (er)".

Markera kryssrutan (er) bredvid objektet (s) du vill returnera och klicka på Fortsätt.

Välj en orsak till returen och klicka på Skapa Retur.

Klicka på "Skriv ut etikett" för att skriva din Return Bekräftelse och få tillbaka etiketten direkt, eller välj "E-post Label" om du föredrar att skriva ut vid ett senare tillfälle. Inkludera Returbekräftelsesida paket för snabbare bearbetning.

Fäst returetikett till ditt paket och lämna den på närmaste UPS-platsen.

Vi erbjuder fri frakt på bara direkt utbyte. Observera att alla andra avkastning kommer att medföra en $ 6,95 avgift. För direkt utbyte: lägga till en återgång slip när begär en etikett med den nya storleken och färg du vill prova i gengäld. Vi kommer att hedra din begäran om utbyte samma stil i en annan storlek och / eller färg.

Returer - Alla andra orter

Kunder i Alaska, Hawaii, USA territorier, APO och FPO och alla andra platser utanför kontinentala USA är ansvariga för returfrakten. Du kan använda bärare av ditt val, men vi rekommenderar att du använder en tjänst som ger spårning. Du ansvarar för varan tills vårt lager erkänner mottagandet. För att slutföra din retur:

Logga in på ditt konto. Har du inget konto? Se Returer - alla andra platser

Klicka på "Order" på vänster sida.

För att se vart och ett av paketen levererade genom att klicka på ordernumret.

Lokalisera försändelsen innehåller det objekt du vill gå tillbaka och klicka sedan på "Return produkt (er)".

Markera kryssrutan (er) bredvid objektet (s) du vill returnera och klicka på Fortsätt.

Välj en orsak till returen och klicka på Skapa Retur.

Klicka på "Skriv ut etikett" för att skriva din Return Bekräftelse sidan omedelbart, eller välj "E-post Label" om du föredrar att skriva ut vid ett senare tillfälle. Inkludera Returbekräftelsesida paket för snabbare bearbetning. Observera att du bara skriva ut en följesedel, även om knappen säger "Skriv label"

Följ tillbaka stegen ovan.

* Vi definierar oanvända varor som är i nyskick, fortfarande innehåller de ursprungliga taggar och i originalförpackningen. Return kommer inte att accepteras om objektet uppvisar några uppenbara tecken på slitage eller inte i samma skick som den mottogs. Alla originalförpackningen och material - inklusive lådor, manualer, garantikort, instruktions DVD-skivor och annat material i original sändningen - måste returneras med dina varor.

Baby(0-4) -  Adidas Flux -  Adidas Baroque -  Adidas Energy Boost - 
Copyright © 2020 www.jasplace.se. Powered by Billiga Adidas Superstar